elion ligaciNdryshime edhe në Komisariatin e Policisë Sarandë, ja kush emërohet.
Që nga dita e sotme Komisar Elion Ligaçi, Specialist ne Sektorin per Hetimin e Korrupsionit, ne Drejtorine per Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Sarande.
Ky ndryim vjen pas shumë ndryshimeve dhe lëvizjeve të drejtuesve në Policinë e Shtetit.

 

Loading...