Meat House Restaurant kërkon të punësojë personel

Meat House Restaurant, i ndodhur mbi Shëtitore, kërkon të punësojë:
-Ndihmës Kuzhinier/e
-Kamarier/e me eksperiencë punë dhe të komunikojë anglisht (+ italisht përbën avantazh)
Të interesuarit të kontaktojnë në 069 283 9877 Facebook Meat House Restaurant ose të paraqiten te restoranti Meat House Restaurant mbi Shëtitore