Mbyllja e sporteleve, Bashkia Delvinë vë në dispozicion nr e telefonave

11/03/2014:08

Shperndaje:


Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile Bledar Doracaj, në zbatim të vendimit të qeverisë ditën e djeshme për masat kufizuese ndaj koronavirusit, ka urdhëruar mbylljen e të gjitha sporteleve dhe zyrave të gjendjes civile deri më 23 mars.

Komunikimi do të bëhet vetëm nëpërmjet telefonit në numra të posaçëm për secilën njësi administrative.
Bashkia Delvinë njofton se nr e telefonave për shërbime në raste urgjente janë:
Zyra e Gjendjes Civile: 0697670127
Zyra e Informimit per Publikun: 0696676906


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.