Home Saranda Web Marketing

Saranda Web Marketing

Saranda Web MARKETING
Vitet e fundit  numri i perdoruesve te internetit eshte rritur ndjeshëm, duke i shndërruar portalet online në mediat më të ndjekura. Saranda Web është portali më i madh në jugun e Shqipërisë dhe i specifikuar për promovimin e turizmit në rrethin e Sarandës dhe Delvinës. Aktualisht Saranda Web ka rreth 20.000 deri në 50.000 vizitorë ditorë dhe me mbi 100.000 ndjekës në faqen zyrtare në facebook. Si asnjë portal tjetër,  Saranda Web ndiqet nga sarandiotë, miq dhe adhurues të Sarandës nga e gjithë Shqipëria, rajoni dhe diaspora, të cilët qëllim primar kanë marrjen e informacionit për Gjithçka rreth Sarandës.
Marketingu online ofron avantazhin e prezantimit te materialeve promocionale interaktive, të cilat kanë mundesinë dhe aftesinë të përmbushin pritshmërinë e cdo tipi bleresi. Në vend që të krijoje nje mesazh unik, ashtu sic ndodh rëndomë me promovimin në masë në rastin e marketingut në televizion, marketingu online bën të mundur krijimin e “broshurave interaktive” të cilat u japin mundësi klientëve potencialë të zgjedhin informacionin të cilin duan ta shohin, lexojnë apo degjojnë në momentin që ata vetë deshirojnë ta bëjnë një gjë të tillë.
Nese ju jeni në kerkim për të promovuar biznesin tuaj ne mënyrë ekonomike dhe fitimprurese, SarandaWeb.net ju jep mundësinë që ju të arrini qellimin.
Na kontaktoni në 0695307154, faqen Saranda Web ose [email protected]


Gjithashtu mund të na kontaktoni edhe  në faqen tonë në facebook Saranda Web