Home Saranda Web Linja e autobusëve Sarande – Athine dhe ndërqytetas

Linja e autobusëve Sarande – Athine dhe ndërqytetas

Shoqëria e transportit të udhëtarëve që operon në linjën Sarande – Athine operon çdo ditë në itinerarin si më poshtë:
Nisja nga Saranda:                 Ora:                    Nisja nga Athina                    Ora:
Sarande – Athine                    07:00                  Athine – Sarande                   08:00 (me orën greke)
Sarande – Athine                    19:00                  Athine – Sarande                    20:00 (me orën greke)
Veç komoditetit në udhëtim dhe sigurisë e mbërritjes së shpejtë në destinacion (Athinë por edhe qytetet ku linja kalon), këto shoqëri transporti udhëtarësh iu shërbejnë udhëtarëve që vijnë me linjën Athine -Sarande edhe me linjën e furgonave, e cila i shpërndan udhëtarët në fshatra, deri në skajet më të largëta të rrethit Sarande.

Loading...

 

loading...
loading...