La Onda kërkon staf për restorant & bar

La Onda Beach kerkon staf per restorantin dhe barin e plazhit, per pozicionet e punes:
– 2 ndihmes/e kuzhinier, te kene eksperience pune minimalisht 1 vit
– 1 barist me eksperience
– 2 pjatalarese
Te interesuarit te kontaktojne ne tel. 0697777753