Ksamil, bie nga lartësia një person, trasferohet me helikopter

KSAMILIKsamil, bie nga lartësia një person, trasferohet me helikopter. Një banor i Ksamilit ka rënë  nga kati i dyte i nje ndertese shtetasi Leonard (Leonidha) Poçi, 35-vjec. 35-vjeçari është transportuar me urgjence ne spital ku rezulton se ka thyrje te kafkes dhe parakrahut dhe eshte nisur me helikopter ne Tirane.