Kerkohet Sanitare • Pastrim & Mirembajtje apartamentesh ne Sarandë

Kerkohet Sanitare • Pastrim & Mirembajtje apartamentesh ne Sarandë
Kerkesat e domosdoshme
– mosha nga 20 deri ne 60 vjeç
– 8 ore pune ne dite ose oret fleksibel sipas pershtatjes tuaj
– 1 vit eksperience
– aftesi per ta bere punen pavaresisht kushteve te motit apo rrethanave te tjera
– t’i pergjigjet telefonates ne rast emergjence
Perfitime te tjera
– pagese teper e kenaqshme
– do i jepet automjet per levizje
– mjetet e pastrimit do te jepen
– sistem elektronik per menaxhimin ne kohe reale te punes
*kontrata eshte e domosdoshme dhe do te nenshkruhet nga te dyja palet
*cmimi nuk shfaqet per arsye sigurie