Kërkohet punonjëse shërbimi në shtëpi

Kerkohet punetore per shtepi deri ne moshen 50 vjec.
Te jete e perpikte, e paster, te dije te gatuaje dhe te kete eksperience pune.
Paga e kenaqshme.
Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit 0693252607