Kërkohet kamarier restoranti në Sarandë

Kerkohet kamarier restoranti per sezonin veror 2019 te Mucobega Hotel 1 & 2
– Te kete eksperience dhe te njohi nje gjuhe te huaj
Periudha e punesimit : 01/05-30/09
Te interesuarit te kontaktojne ne Tel 0695883146