Home Njoftime Kërkohet hotel me qera në Sarandë

Kërkohet hotel me qera në Sarandë

Kompani serioze ne fushen e turizmit interesohet per hotel me qera ne Sarande.
Te interesuarit te dergojne me mesazh ne Saranda Web ose 0695307154
– Emrin, pershkrimin e hotelit dhe numrin e shtreterve
– Vendndodhjen
– Vleren e qerase vjetore
– Kontakt

 

Loading...