Kërkohet garsonierë ose 1+1 me qera

Like & Share

 

Kërkohet garsonierë ose apartament me qera në Sarandë.
Të jetë i mobiluar dhe preferohet në periferi: Rruga 5, Zona Turizëm Kanali Cukës etj.
Të interesuarit të kontaktojnë me mesazh në Saranda Web ose të lënë koment.  

 

 


Like & Share
Loading...
loading...
loading...