Kërkohen nd/kuzhinierë dhe sanitare për hotel në Ksamil

Njoftim punësimi:
Kërkohen 2 ndihmës Kuzhinier/e me eksperiencë si dhe 3 sanitare per tek fshati turistik ne Ksamil.
Paga është e kënaqshme dhe me sigurime shoqërore.
Për më tepër informacion të interesuarit të drejtohen në telefonin: 0692867349