Ka humbur një portofol, ja çfarë kishte brenda dhe kujt i përket.
Ditën e sotme në Sarandë ka humbur një portofol. Portofoli kishte brenda disa dokumenta si patentë, kartë identiteti dhe karta bankare në emrin Jurgen Çipa.
Në portofol nuk kishte mbetur asnjë para, dhe është kjo arsyeja që personi që ka humbur portofolin mendon se do t`ia dorëzojnë.
Kushdo që e ka gjetur është i lutur të kontaktojë me Jurgenin ose të kontaktojë në Saranda Web

loading...
loading...

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
Loading...