Jepet me qira ose Shitet truall për Biznes pranë Urës së Gajdarit (Hyrje të Sarandës)

Jepet me qira ose Shitet truall për Biznes pranë Urës së Gajdarit (në Hyrje të Sarandës)
Sipërfaqja 4720 m2
Me Hipotekë
Kontakt 068 538 4819 dhe +306936786409

Vendndodhja në Hartë