Jepet me qera ose shitet me mall një butik në qendër

Jepet me qera ose shitet dhe furnizimi i Butik Gjimnazi në Sarandë. Butiku gjendet në qendër të Sarandës, përballë portës së Gjimnazit Hasan Tahsini, në Rrugën Onhezmi.

Sipërfaqja totale e mbjentit është 100 metër katror dhe përfshin një sallon të madh, ambjent për magazinimin e mallit dhe banjë.

Të interesuarit të kontaktojnë në tel 069 3751 900 ose në facebook Butik Gjimnazi Sarandë