Jepet me qera ambjent te ish-Bistrica dhe pjesa e lavazhos

Jepet me qera gjysma e ambjentit te lokalit ish-Bistrica, se bashku me pjesen qe aktualisht funksionon lavazho.
Prona ka nje siperfaqe prej 272 m2 ku Lokali ka siperfaqe te brendshme 112 m2, ndersa pjesa e jashtme e lavazhos eshte 160 m2
Prona jepet me qera shumevjecare dhe kusht investimi ne ambjentet e lokalit dhe jashte.
Te interesuarit te kontaktojne ne
00 30 69 715 798 80
00 355 69 782 7481
ose email [email protected]