Hotel në Ksamil kërkon sanitare për sezonin veror

Njoftim punësimi:
Kërkohet sanitare për të punuar në hotel në qytezën e Ksamilit për një periudhë 3-4 muaj.
Paga është e kënaqshme dhe me sigurime shoqërore.
Për më tepër informacion të interesuarit të drejtohen në telefonin: 0683328519