GOMISTERI VIKTORI KSAMIL

GOMISTERI VIKTORI KSAMIL


Te gomisteri Viktori do te gjeni te gjitha numrat e gomave te perdorura si dhe goma te reja, drejtime disqesh, balancime dhe shtremberime te jashtme dhe te brendeshme te diskut.
Numrat e gomave te perdorura qe disponojne jane nga nr 12 deri te nr 22

SI ISHTE 

SI U BË