Forcat Shqiponja kontrolle nëpër rrugët e Sarandës

Policia e Sarandes ne bashkepunim me forcat Shqiponja po ushtron kontrolle ne rruget hyrese dhe dalese te qytetit te Sarandes.

Sipas informacioneve të Saranda Web, po kontrollohen mjetet per sende te paligjshme dhe per persona ne kerkim.