Dea Amenities kërkon agjent shitjesh për Jugun e Shqipërisë

Dea Amenities kërkon të punësojë agjent shitjesh per zonen e jugut.
Kompania Dea Amenities furnizon gjithe hotelet e Shqipërisë me produkte hotelesh.
Kërkohet vajzë apo djal, te jetë i mirearsimuar, preferohet te zotëroje gjuhe te huaj.
Pagesë e kënaqshme: Rroga dhe perqindje.
Dea Amerities
Rruga Vorë-Marikaj Km1, Tirane
Tel:0694032542
Email: [email protected]
Facebook: Dea Amenities