Dea Amenities kërkon agjent shitjesh për Jugun e Shqipërisë

Dea Amenities, kompania lider ne fushen e hotelerise e cila furnizon hotelet e Shqiperise me produktet amenities, kerkon te punesoje agjent shitjesh, vajze/djale per zonen e jugut.
– Arsimi i larte
-Njohuri te mira te gjuheve te huaja anglish/italisht
-Aftesi te mira komunikuese, tregtimi dhe negocimi.
Pagese e kenaqshme: Rroga + perqindje.
Rruga Vore-Marikaj Km 1,Tirane
Tel:0694032542
Email: [email protected]
Facebook: Dea Amenities