DAUTI – S Prodhim betoni. Rruga Nacionale Sarande – Delvine, km 8

DAUTI – S Prodhim betoni. Rruga Nacionale Sarande – Delvine, km 8,  SHIJAN
Tel: 069 20 71 345 dhe 069 443 6714 DAUTI – S

Impiant modern, i kompjuterizuar dhe me kapacitete të larta.
Dauti S përdor produkte të certifikuara për cilësinë dhe fortësinë e betonit.
Kontroll i cilësisë me aparat testimi nga stafi i kualifikuar.
10 vite eksperiencë dhe besim nga klientët tanë
DAUTI – S Ndërtoni të ardhmen të sigurt me ne
Rruga Nacionale Sarande – Delvine, km 8 Tel: 069 20 71 345 dhe 069 443 6714
Facebook Dauti – S Shpk