Ç’ja pa syri ja mori dora, policia shoqëron autorin e vjedhjes së tapetit

Policia ka shoqëruar pasditen e djeshme autorin e vjedhjes se 2 tapetave, të cilat ishin në hyrjen e një biznesi në Sarandë.
Ngjarja kishte ndodhur 3 netë më parë dhe ishte filmuar nga kamerat e biznesit.
Pronari i boznesit duke parë se cfarë kishte ndodhur vendosi ta shpërndante videon në rrjetet sociale, jo për dëmin e shkaktuar por për veprimin e kryer.

Megjithese pritet qe personi te ndiqet ne gjendje te lire, vjedhja e kryer do t’i shkaktojë jo pak telashe neper dyer e prokurorise dhe gjykates se Sarandes,