Bougainville Bay kërkon të punësojë kamarier/e Bari & Restoranti

BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një
nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin
shqiptar.
Ju fton për të aplikuar në pozicionin e:
Kamarier Bari & Restoranti (m/f)
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 Të kenë një paraqitje korrekte dhe pozitive për të gjithë klientët;
 Përgjegjës në dhënien e një shërbimi profesional, miqësor dhe të kujdesshëm në cdo kohë për
të gjithë klientët;
 Garantojnë një shërbim shumë të mirë në bar/restorant;
 Të promovojnë në mënyrë profesionale produket dhe shërbimet që ofron bari/restoranti;
 Të kenë frymë pozitive në punë në çdo kohë;
 Sigurojnë një ambjent të pastër, dhe të organizuar të punës;
 Përgjëgjës për llogaritjen saktë të faturës dhe të pagesës;
 Në rast të kërkesave të veçanta komunikojnë me menaxherin;
Kualifikimet dhe Aftësitë:
 Të kenë përvojë pune jo më pak se 1 vit në këtë profil;
 Të kenë kujdes në shërbim për të shmangur cdo aksident të mundshëm;
 Ruajtja e standardeve të higjenës personale gjatë gjithë kohës në punë;
 Aftësi shumë të mira komunikuese;
 Etikë profesionale dhe aftësi për të punuar në grup;
 Të kenë njohuri të mira të gjuhës Angleze, gjuhë të tjera përbëjnë avantazh;
 Fleksibilitet me orarin e punës;
Ofrohet:
 Pagesë konkuruese
Shënim: Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth;
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: [email protected] ose të kontaktojnë në numrin e
Tel. 686082912