Piceri Savos kërkon picier dhe punonjëse pë fast food

Piceri “Savos”” pranë shkollës “Adem Sheme” në Sarandë kërkon të punësojë Picier dhe punëtore për fast food
Të interesuarit të kontaktojnë pranë biznesit, në nr tel 0696570858 ose faqen fb të biznesit