Avokatja Natasha Shehu “zhvat” qytetaren, por detyrohet të kthejë 700 mijë lekë

Eleni Nakuci, banore në njësinë numër 6, Yzberisht, ka blerë shtëpi tek shoqëria “Aleksandros Shpk” në vitin 2013.Shumë punime u detyrua t’i bënte vetë,por sot shtëpia është e mbuluar nga lagështia e myku. Për këtë arsye nisi procesin gjyqësor dhe mori avokate zonjën Natasha Shehu.Kjo i fundit i kërkoi 1 milionë lekë, të cilat Eleni Nakuci ia dha. Më pas, avokatja Shehu i kërkoi edhe 15 mijë euro nga dëmshpërblimi, që Eleni ia refuzoi dhe hoqi dorë nga kjo avokate. Por zonja Shehu, refuzoi t’i kthente paratë, që kishte marrë paradhënie.Pas shumë konfliktesh e debatesh, Eleni iu drejtua Dhomës së Avokatëve, që vendosi, që avokatja të kthejë 700 mijë lekë.Pas këmbënguljes së gazetares së emisionit “Stop”, Eleni Nakuci arrin të marrë paratë e veta.
VIDEO Link https://youtu.be/quoLDK0FVMI 

stop.tvklan.al