Automjetit të parkuar i vjedhin baterinë

Komisariati i Policisë Sarandë informon se gjatë natës një automjeti të parkuar i kanë vjedhur baterinë.
Sipas pronarit 71-vjecar të automjetit, mjeti ka qenë i parkuar përpara banesës por vjedhjen e ka konstatuar në mëngjes.
Policia thotë se po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit.
Neni 134 i Kodit Penal