Arrestohen peshkatarët shqiptarë nga rojet bregdetare të Greqisë

ishulli tongo Policia greke ka ndaluar një  peshkarexhe shqiptare. Peshkarexha shqiptare eshte kapur me pretendimin se peshkonte ne ujerat greke, ne vendin e quajtur “Akrotiri Stavros” ne Sajadhe, Igumenice. Jane arrestuar dy peshkataret qe u gjeten ne anije, 2 shqiptare 32 dhe 64 vjec. Mësohet se është  sekuestruar edhe  peshkarexha