Apartamente për pushime në Sarandë

Apartamente dhe dhoma plazhi për pushime në Sarandë.
Apartamente 1+1 dhe 2+1, të kompletuara për të mos munguar asgjë.
Apartamentet ndodhen në një zonë të qetë pranë Rrapit në Sarandë.

Për rezervime kontaktoni në tel: 069 262 9222