Apartament per pushime verore

Apartament per pushine verore
Sallon dhome gjumi verande banje
2 kondisionere
2 Tv plazma wifi
Me gjithe aksesore dhe siguri
Kontakt : 0697845969 dhe 00306972869380 whatsapp viber

Like & Share
Loading...
loading...
loading...