ALDEA
Distributor per shperndarje me shumice per :
BIRRA LISSUS
– Shishe & Kriko
Ofrohen Çadra ose Frigorifere
Caffe ITALIA
Ofrohen ekspres dhe mulli
Uji ALPIN
Nga burimi i Alpeve Rrjoll, 1300 meter mbi nivelin e detit
– Natyral dhe Mineral
– 0.5 liter & 1.5 liter ne bidon plastike
– 0.25 liter & 0.75 liter ne shishe qelqi
B52 dhe te gjitha llojet e pijeve
ADRESA: Rruga Sarande – Ksamil, prane ures te Kanali i Cukes
Telefon : 069 732 9719 

Loading...