Agjensi Pastrimi në Sarandë

E para dhe e vetmja Agjensi Pastrimi në Sarandë, e cila ofron shërbimet:
– Larje Kolltuqesh
– Larje Xhamash
– Larje Karrigesh
– Larje Dysheqesh
– Larje Tapicerie brenda 4 orëve
– Pastrime gjenerale shtëpie, Pastrime komplet lokalesh

Zgjedhja Ideale për pastrim në ambjentet Tuaja
Adresa: Rruga Onhezmi, 30 metër përpara Gjykatës.
Tel: 068 3371 400
Facebook Agjensi Pastrimi Sarande