SHARE

Kompania ADRIA BOOKERS, kompania e pare qe operon ne tregun mbareshqiptar, por  jo vetem me promovimin e hoteleve në Shqiperi, Mal te Zi dhe Kroaci, ka filluar rregjistrimin e hoteleve dhe i reklamimin e tyre për pushuesit në gjithë hapësirat mbarëshqiptare.
Përmes kompanisë ADRIA BOOKERS operatorëve turistik të Sarandës ju ofrohet  të sigurojnë pushues ne 12 muajt e vitit. Gjithashtu, kompania ADRIA BOOKERS siguron per pushuesit nga hapesirat mbareshqiptare prezantimin e hoteleve dhe vilave në vendet ku ata dëshirojnë të kalojnë pushimet, duke filluar nga bregdeti deri në pushimet malore, nga Ksamili deri në Kroaci.
Gjithçka më sipër bëhet realitet përmes ndihmës që jep Kompania ADRIA BOOKERS.
Regjistroni FALAS hotelet tuaja tek ADRIA BOOKERS dhe siguroni reklamimin e tyre 365 ditë të vitit në gjithë hapësirën mbarëshqiptare.
Si mund të rezervoni? E thjeshtë fare…. me një klimim në AdriaBookers.com dhe plotësoni të dhënat e hotelit tuaj
AdriaBookers.com
www.adriabookers.com

Loading...

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
loading...
loading...