2 Vjedhje brenda natës në fshatrat e Finiqit

2 Vjedhje brenda 1 nate janë shënuar në fshatrat e Bashkisë Finiq.
Sipas informacioneve, në fshatin Finiq kanë vjedhur disa pajisje elktro-shtëpiake në banesën e shtetasit Th.V, vjeç 49.
Gjithashtu, gjatë të njëjtës natë vetëm pak kilometra larg në fshatin Bregas, kanë vjedhur 3 pajisje të ndryshme në banesën e shtetasit V.J, vjeç 49.
Policia njofton se po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve.