Vile me qera ne Borsh – Jepet vile me qera ne Borsh

Vile me qera ne Borsh – Jepet vile me qera ne Borsh
Vile me qera ne Borsh – Jepet vile me qera ne Borsh
Vila eshte e ndare ne apartamente nga 2 dhoma ne katin e pare dhe 3 dhoma, sallon, 2 banja ne katin e dyte te cilat mund te jepen dhe te ndara.
Per info dhe rezervime kontaktoni ne 0692620156