VILA JULI

VILA JULI
13567123_306612673059897_7634895711973394878_n Gjendet në qytezën e bukur të Ksamilit. Nga dhomat e viles dhe nga ballkonet ofrohen pamje të mrekullueshme..
Dhomat e vilës janë të pajisura me të gjitha komoditetet e mundshme: frigorifer, tv, ajër të kondisionuar, internet etj.
Për më tepër mjedisi rrethues është i qetë, i gjelbëruar dhe parkim të sigurt.
Vila Juli oaz qetsie dhe relaksi.
Adresa: Rruga Baba Sherifi, Ksamil
Tel: +355695748065
Facebook: Ksamil Vila Juli
13495302_306612863059878_1864868727966148277_n 13528731_306612696393228_288327641548873320_n 13576825_306613463059818_1967444161057409263_o