Vidhen gjatë natës kosheret e bletëve

Vidhen gjatë natës kosheret e bletëve.
Ngjarja ka ndodhur gjatë natës së kaluar në fshatin Livadhja, ku sipas informacioneve janë vjedhur disa koshere me bletë .
Kosheret me bletë ishin në pronësi të një 57-vjeçari, i cili ka njoftuar për ngjarjen edhe policinë.
Policia e Sarandës njofton se po punohet për zbulimin dhe kapjen e autorëve.