URGJENT: Ka humbur një pasaportë, kush e ka gjetur lutet të kontaktojë

URGJENT: Ka humbur një pasaportë, kush e ka gjetur lutet të kontaktojë.
Pasaporta i përket një fëmije dhe së bashku me të është edhe një kartë identiteti.
Kushdo që i ka gjetur është i lutur të kontaktojë me mesazh në Saranda Web ose në tel 0695307154

loading...
loading...