Ura e Metoqit del jashtë funksionit, izolohen fermerët

Ura e Metoqit ka dale totalisht jashte funksionit te saj.
Fermeret e Metoqit kishin leshuar disa dite me pare nje apel ndihme nepermjet Saranda Web, apel i cili ka rene ne vesh te shurdher edhe per shkak te rotacionit ne Bashkine e Sarandes.
Ura aktualisht eshte ne gjendje te pakalueshme per automjetet dhe fermeret kane mbetur te izoluar, pasi ata nuk mund te nxjerrin prodhimet e tyre ne treg.