SHARE

 Tjetër kartë identiteti e gjetur në Sarandë, kërkohet personi.
Ditën e sotme eshte gjetur nje tjeter karte identiteti ne Sarande.
Karta eshte gjetur perpara Vila Duraku dhe i perket nje personi te quajtur Anbi Qiraxhi.
Kushdo qe e njeh kete person lutet ta njoftoje te na kontaktoje ne Saranda Web ose Saranda News.

loading...
loading...