TAVERNA PESHKATARI

TAVERNA PESHKATARI
taverna peshkatariTaverna Peshkatari, e pozicionuar afër detit në një vend të qetë të Sarandës ju ofron mundësi të kaloni momente të këndëshme larg rutinës së qytetit.
Eksperienca jonë 15 vjecare në treg do ju bëj të ngeleni të kënaqur nga ushqimi i freskët, cmime të lira nën aromën e detit dhe të peshkut të zgarës.
Gjithë shijet e detit në pjatën tuaj të gatuara me mjeshteri dhe dashuri nga specialistët e kuzhinës së prodhimeve të detit.
MOTOJA JONË : PËRMIRËSIMI I VAZHDUESHËM DHE KËNAQESIA E KLIENTIT!
Ju mirëpresim të shijoni ushqimet tona të detit!
Na kontaktoni në: 069 25 26 127
Adresa: Rruga Peshkatari, Sarandë Albania
Facebook Taverna Peshkatari
taverna peshkatari 5 tavernda peshkatari 3 taverna peshkatari 4