Supriza në Delvinë/ Ja 6 kandidatët e propozuar për kryetar bashkie

.
Mbledhja e demokratëve të degës së Delvinës, e cila ka përfunduar vetëm pak çaste më parë,  ka patur supriza.
Demokratët e Delvinës kanë propozuar plotë 6 emra si kandidatura për kryetar bashkie.

EMRAT e propozuar:
Fiqiri Kulla, Ilir Duka, Bati Cucuri, Ilir Mehmeti, Julian Zoto dhe Ervis Iljazi.
.