Supermarket OCEAN Tani I Dritës

Supermarket OCEAN Tani I Dritës
13410465_1281017521925769_565065555_o Supermarket OCEAN Tani i Dritës me mbi 5 vite experiencë në treg me një sipërfaqe prej 500m2. Mbulon një asortiment të gjerë ushqimor dhe jo vetëm, ku përfshihen edhe artikuj joushqimor si veshmbathje, shtëpiake, shkollore, lodra, etj. Me një asortiment të gjerë ushqimor dhe joushqimor prej 2450 artikujsh që kanë një kapacitet prej 5450 vende paletash, ku mund të gjeni te gjitha produktet që i nevojiten familjes tuaj.
Ju mirëpresim!
Adresa: Lagjia nr. 1, Rruga Butrinti
Cel: 069542453513441993_1281017475259107_2014261767_o 13446374_1281017481925773_708000627_o 13460955_1281017505259104_613608054_o (1)