Supermarket Conad

Supermarket Conad9

Supermarket Conad me mbi 1000 produkte të ndara në kategori të ndryshme merceologjike, ka fituar ne vite besimin e konsumatorit duke shpalosur në mënyre perfekte raportin cilësi & çmim. Të gjitha produktet në Supermarketin tonë janë prodhuar me kujdes, seleksionuar dhe kontrolluar. Për të gjithë ju që dëshironi të ushqeheni në mënyrë natyrale me respekt të plotë ndaj ambjentit, bimëve, kafshëve dhe shëndetit tuaj Na vizitoni në ambientet tona produktet me markën CONAD janë tipike, të vecantë,të cilësisë më të lartë.
CONAD 1-> Lagjia nr. 1 Rr. Onhezmi, në qendër të qytetit 
CONAD 2 -> Lagjia nr.3 Përballë Shkollës 9 Tetori, te rrethrrotullimi15942227_1841506499465261_1954479864_n 15942333_1841506532798591_674607435_n 15942442_1841506332798611_1951774917_n15995627_1841506312798613_1280035700_n 15969918_1841506482798596_422642594_n 15970049_1841506549465256_84174642_n 15970477_1841506512798593_1411299178_n 15970545_1841506349465276_1900609034_n 15978162_1841506409465270_1766340029_n 15978442_1841506472798597_573596788_n 15978614_1841506406131937_1338272291_n 15978753_1841506552798589_398795327_n 15978954_1841506449465266_352899642_n 15979112_1841506262798618_1811357836_n 15979121_1841506396131938_225579384_n 15995691_1841506316131946_1080024220_n 15995790_1841506566131921_2111788533_n