SUNSET Camping Ksamil (Sarande)

Kampingu SUNSET Camping Ksamil është një vendpushim ku mund të gjeni kamping për makinat, por edhe për njerëzit që duan për të ngritur tendën e tyre tendë. Kampingu SUNSET në Ksamil  ka një hapësirë të mjaftueshme për të gjithë. Kampingu SUNSET dhe restoranti i tij  është i vendosur 50 metër nga plazhi me i bukur dhe më i pastër i Ksamilit.
Kampi është i ndarë në dy pjesë, kamp për tenda dhe kamp për makina.
SUNSET Camping ju ofron me energji elektrike, dushe, ujë 24 orë dhe sigurinë tuaj, wi-fi dhe lavatriçe.
Çmimet:
Për çdo person që zgjedh të qëndrojnë në kampin me tenda, çmimi për një natë është 5 Euro për person të (për fëmijët është i lirë)
Për kampe makina. Për një qëndrim natë në SUNSET kamping kushton 13 euro. Energjia elektrike dhe gjithë shërbimet janë përfshira.
Vendndodhja Shiko në hartë https://goo.gl/8W6pQ6
Kontakt : +355698744174
website camping-ksamil.al
facebook Sunset beach ksamil sunset camping ksamil sarandacamping ksamil sarandekamping ne ksamilcamping ksamil sunset
sunset camping ksamili sarandasunset camping sarande ksamil