Steffi Juice

Steffi Juice
13575698_1293660657328122_1301501257_o Freskia gjate xhiros karakteristike ne bulevardin e qytetit e ka nje emer, “Steffi Juice”. Akullore me shijet me te ndryshme, pijet e fresketa me fruta te stines dhe kokteilet me te vecanta i gjeni tek ne.
Adresa: Bulevardi i qytetit, prane plazhit “Centrali”
Nr.tel: +355 69 573 190613549207_1293660327328155_1521381025_o 13555648_1293660117328176_701264308_o 13575578_1293660123994842_2059079784_o 13579900_10205888760207537_1139546271_o