SPAR Saranda

SPAR, një ndër markat më të njohura ndërkombëtare tashmë prezent edhe në Sarandë. Themeluar në 1932, sot është prezent në 43 shtete në 4 kontinente.
Konsumatori sarandiot do të provojë eksperiencën më të re të blerjeve, në ish-supermarket Carrefour, pranë stadiumit të qytetit. SPAR do të sjellë vlera të reja për konsumatorin sarandiot cilësi, garanci, shumëllojshmëri dhe oferta e promocione të shumta.
Adresën: Rruga Idriz Alidhima, Pranë stadiumit, Sarandë
Tel: 069 737 407914494723_1292757317410374_6057967366239725800_n