SIPA TOURS

SIPA TOURS, Një emër I njohur ndërkombëtar në fushën e turizmit dhe udhëtimeve, specializuar në turne dhe eksursione në të gjithë Shqipërinë.sipa tours
Agjensia Sipa Tours ofron një sërë shërbimesh si:
Paketa turistike
Makina me qera
Rezervime hotelesh
Bileta trageti & Avioni
Guida turistike
Shëtitje me Varkë
SIPA TOURS është Gjithcka
Adresa: Lagjia Nr 4, Rr Mitat Hoxha, Porti Sarandë, Albania
E-mail: [email protected]
Web: www.sipatour.com
Tel. +355 8522 6675 Mob. +355 682035250 Vlora Branch
Tel & Fax: +30 26610 56415 Mob: +30 6976650713sipa tourssipa tours 1sipa tours 5 sipa tous 4

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakVIEW TARACE
Artikulli tjetërBeauty Hair – Salon Ema