Shitet truall dhe tokë në Borsh, cmimi 45.000 Euro

Shitet 300 m² truall ne nje prone prej 1400 m² në fshatin bregdetar të Borshit.
Në këtë pronë, e cila ndodhet në zonën e fshatit, ka ekzistuar një ndërtesë 6×4 meter, e cila njihet si godinë, pavarësisht se aktualisht është e rrënuar.
Cmimi 45.000 euro
Kontakt: 0696864374
Vendndodhja në Hartë https://www.google.com/maps/@40.0519296,19.8635627,196m/data=!3m1!1e3